ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

 

                                   Συμβατικη Μονωση Ταρατσας                                               Ανεστραμμενη Μονωση Ταρατσας                                             Ελαφρια Μονωση Ταρατσας                     

                  Συμβατικη Μονωση Ταρατσας               Ανεστραμμενη Μονωση Ταρατσας              Ελαφρια Μονωση Ταρατσας

 

Είναι αποδεδειγμένο και γίνεται όλο και περισσότερο γνωστό, πως η πρώτη πηγή θερμικών απωλειών στο σπίτι μας είναι η ταράτσα. Αυτό συμβαίνει διότι βρίσκεται συνεχώς, κάθε μέρα για όλο το χρόνο, εκτεθειμένη σε κάθε είδους καιρική μεταβολή. Βροχές, κρύο, αέρας, ήλιος, παγετός και καθετί επιβαρύνουν και καταπονούν την ταράτσας σας, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι σας είναι αφόρητα ζεστό και ο χειμώνας τσουχτερός, τόσο για εσάς όσο και για την τσέπη σας.


Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η θερμομόνωση και πιο συγκεκριμένα η μόνωση ταράτσας. Για όσους δεν γνωρίζετε, μόνωση ταράτσας είναι η τοποθέτηση θερμομονωτικής στρώσης πάνω από την πλάκα σκυροδέματος του τελευταίου ορόφου του κτηρίου σας. Η ορθή και επιτυχημένη μόνωση της ταράτσας σας μπορεί να μειώσει ως 40% τις θερμικές απώλειες του σπιτιού σας, εξοικονομώντας σε εσάς αρκετά χρήματα και ταυτόχρονα κάνοντας τη διαμονή στο σπίτι σας άνετη και ευχάριστη.


Η καλύτερη επιλογή για να βρείτε αξιόπιστα, αξιολογημένα και παράλληλα οικονομικά συνεργεία είναι το myConstructor.gr. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, καθώς απλά δίνετε κάποια πολύ βασικά στοιχεία της μόνωσης που θέλετε να κάνετε στην ταράτσας σας, απαντώντας σε έτοιμες ερωτήσεις. Για να την δείτε απλά πατήστε στο κουμπί παρακάτω.


Καταχωρηση Μονωσης Ταρατσας

 

Όπως είδατε και στην αρχή του κειμένου, υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι για να κάνετε μόνωση ταράτσας. Κανείς από αυτούς δεν είναι ο σωστός ή ο καλύτερος, αλλά κάθε μέθοδος μόνωσης ταράτσας ενδείκνυται σε διαφορετικές περιπτώσεις, ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τις δικές σας και του σπιτιού σας. Οι τρεις αυτοί τρόποι για μόνωση ταράτσας είναι η Συμβατικη Μονωση Ταρατσας, η Ανεστραμμενη Μονωση Ταρατσας και η Ελαφρια Μονωση Ταρατσας. Για να δείτε αναλυτικά την κάθε μέθοδο μπορείτε να πατήσετε στο εκάστοτε link. Για να σας βοηθήσουμε όμως, σας αναφέρουμε συνοπτικά κάποια βασικά χαρακτηριστικά για κάθε μέθοδο, ώστε να έχετε μια πρώτη εντύπωση.


Χαρακτηριστικά Ανεστραμμένης Μόνωσης Ταράτσας                              
Πλήρη Βατότητα Ταράτσας
Μέσο Κόστος εργασίας (κατά προσέγγιση): 12€/m²
Μέσο βάρος μόνωσης: 200kg/m²
Χαρακτηριστικά Συμβατικής Μόνωσης Ταράτσας                              
Ήπια Βατότητα Ταράτσας
Μέσο Κόστος εργασίας (κατά προσέγγιση): 12€/m²
Μέσο βάρος μόνωσης: 50kg/m²
Χαρακτηριστικά Ελαφριάς Μόνωσης Ταράτσας                                
Περιορισμένη Βατότητα Ταράτσας
Μέσο Κόστος εργασίας (κατά προσέγγιση): 9€/m²
Μέσο βάρος μόνωσης: 9kg/m²

 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν υπάρχει μια μέθοδος μόνωσης ταράτσας που να είναι η σωστή και η καλύτερη για τη μόνωση της δική σας ταράτσας. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που παίζουν ρόλο, όπως η χρήση που θέλετε να κάνετε στην ταράτσα σας, η παλαιότητα του κτηρίου σας, τα δομικά υλικά από τα οποία αποτελείται και άλλα παρόμοια. Για αυτό το λόγο αν δεν έχετε καταλήξει στο ποια μόνωση ταιριάζει περισσότερο στην δική σας ταράτσα, διαβάστε κάθε μια μέθοδο μόνωσης ταράτσας ξεχωριστά. Διαφορετικά μπορείτε να καταχωρήσετε το έργο σας δωρεάν, πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί, ώστε να βρείτε εύκολα και ξεκούραστα το συνεργείο που θα σας συμβουλέψει, θα σας βοηθήσει και εν τέλει θα πραγματοποιήσει τη μόνωση της ταράτσας σας.

 

Αν βέβαια έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323